Istoric

O.F. SYSTEMS srl si-a inceput activitatea in 1992 in calitate de distribuitor de echipamente de laborator, avand o experienta de succes in domeniul vanzarilor de peste 20 de ani.

 O.F. SYSTEMS srl nu este doar reprezentant unic in Romania al firmei elvetiene Mettler Toledo (cantarire de laborator, instrumente analitice, cantarire industriala, Ingold, Garvens, Raze X Safeline si Detectie Metale, Cargoscan) ci si reprezentant exclusiv pentru Sotax, Bioengineering, Anton Paar Provetec (Petrotest), Thermofisher Scientific (Reologie & Controlul Temperaturii), Parr Instruments cat si distribuitor autorizat Ascott Analytical Equipment, Integra Biosciences Ag, Nabertherm, Binder,  GFL, Hettich,  Flores Valles, Micros, Soltec, Hettich, Centurion Scientific, Haenni, Rodwell Scientific Instruments, Cruma si altii.

Inca de la inceputul activitatii, obiectivul firmei a fost acela de a furniza aparatura de laborator si echipamente industriale de inalta performanta.

 Portofoliul nostru de produse este foarte vast si cuprinde echipamente de laborator, echipamente de proces si cantare industriale. Bazandu-ne pe acesta, am dezvoltat proiecte “la cheie” oferind clientului avantajul de a colabora cu un singur contractor de la proiectarea interiorului laboratorului, pana la mobilier si echipamente.

Deoarece nu doar calitatea echipamentului este importanta, dar si asigurarea de servicii profesionale, O.F. SYSTEMS srl vine in intampinarea nevoilor clientilor cu departamente specializate: 

×                      Vanzari

×                      Tehnic

×                      Service

×                      Metrologie

×                      Administrativ

             Asadar, O.F. SYSTEMS srl detine solutii complete pentru satisfacerea nevoilor clientilor.

Compania noastra asigura service post-vanzare pentru o perioada de cel putin 10 ani dupa terminarea perioadei de garantie.

Oferim instalare, training si service, cat si implementare de metode, servicii de validare IQ/OQ la 6 luni, 12 luni sau cat de des este necesar.

 Suntem renumiti in  Romania pentru furnizarea de echipament de inalta performanta si de servicii asociate. Detinem o baza de date de aproximativ 6000 clienti – companii de stat dar si companii care activeaza in domeniul privat din diferite domenii: Cercetare & Academic, Pharma, Industria Alimentara, Automotive, Industria Electronica, Petrochimie, Agentiile Guvernamentale de Mediu, Stiinta Materialelor si Laboratoare Private.

 Deoarece contactul permanent cu clientii nostri este foarte important, nu doar ca participam la expozitii internationale tinute pe teritoriul Romaniei dar organizam si propriile noastre expozitii si seminarii.  

 

Pentru a va asigura de profesionalismul si promptitudinea noastra, scrieti-ne acum.

Cu stima,
Echipa O.F. SYSTEMS srl

Certificari

Strategia companiei noastre este concentrata pe conceptul calitatii. Aceasta presupune perfectionarea continua a echipei noastre de specialisti si o politica de calitate orintata catre client. 

Ca rezultat al eforturilor privind introducerea si aplicarea sistemului de management al calitatii, mai jos regasiti o lista cu certificatele/autorizatiile obtinute de firma noastra:

Certificat ISO 9001:2008 – pentru Sistemul de management al calitatii, emis de catre SRAC;

Certificat SR EN ISO 14001:2005  – pentru Sistemul de management de mediu, emis de catre SRAC;

Certificat OHSAS 18001:2007 – pentru Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale,  emis de catre SRAC;

Aviz de functionare emis de catre Ministerul Sanatatii cu privire la activitatea de service pentru dispozitive medicale;

Aviz pentru exercitarea activitatii de reparare mijloace de masurare, emis de catre Biroul Roman de Metrologie Legala;

Autorizatie Laborator de Metrologie pentru verificari metrologice periodice si dupa reparare ale mijloacelor de masurare, emisa de catre Biroul Roman de Metrologie Legala;

Certificat pentru emiterea Declaratiei de conformitate EC, conform Directivei europene 2009/23/EC modul D, emis de catre METAS, Organism Notificat 1259;

Certificat pentru emiterea Declaratiei de conformitate EC, conform Directivei europene 2004/22 /EC modul D, emis de catre MEBW, Organism Notificat 0103;

Certificat pentru emiterea Declaratiei de conformitate EC, conform Directivei europene 2004/22/EC Anexa D, MI-006, emis de catre MEBW, Organism Notificat 0103.

 

         

 
Referinte clienti

RETAIL

KAUFLAND ROMANIA SCS

SELGROS Cash & Carry S.R.L.

INDUSTRIA FARMACEUTICA

SANDOZ S.R.L.

TERAPIA SA

ZENTIVA SA

GEDEON RICHTER ROMANIA SA

BIOTEHNOS SA

SWISSCAPS ROMANIA SRL

FERROSAN  SRL

EUROPHARM S.A.

ROMPHARM COMPANY SRL

B BRAUN PHARMACEUTICALS SA

STADA HEMOFARM SRL

QUALICAPS ROMANIA SRL

ACTAVIS SRL

POLIPHARMA INDUSTRIES SRL

MAGISTRA C&C S.R.L.

VIM SPECTRUM SRL

INDUSTRIA PETROCHIMICA

OMV PETROM S.A.

ROMPETROL RAFINARE S.A.

OIL TERMINAL S.A.

LUKOIL

FMCG

DETERGENTI S.A.

UNILEVER ROMANIA SA

BRITISH - AMERICAN TOBACCO ROMANIA INVESTMENT S.R.L.

PHILIP MORRIS ROMANIA SRL

RAPTRONIC SRL

EXPUR SA

TITAN SA

CHIPITA ROMANIA SRL

NESTLE ROMANIA SRL

AGRANA ROMANIA S.A.

COCA-COLA HBC ROMANIA S.R.L.

DANONE P.D.P.A.

EISBERG S.R.L.

ALTE INDUSTRII

AZOMURES SA

HENKEL ROMANIA SRL

MICHELIN ROMANIA SA

COMTECH CO SRL 

HOLCIM (ROMANIA) SA

AUTOMOBILE DACIA SA Mioveni

LAFARGE CIMENT (ROMANIA) S.A.

CONTINENTAL AUTOMOTIVE  ROMANIA SRL

POLICOLOR SA

EMERSON SRL

ARCTIC S.A.

AUTORITATEA FEROVIARA ROMANA - AFER

ACK FLUID SRL

TOTAL ROMANIA S.A.

DEN BRAVEN ROMANIA COMEX S.R.L.

PIRELLI TYRES ROMANIA SRL

AERONAMIC EASTERN EUROPE SRL 

ROBERT BOSCH SRL

INSTITUTE

BIROUL ROMAN DE METROLOGIE LEGALA

INSTITUTUL DE BIOLOGIE

INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE- DEZVOLTARE PENTRU MICROTEHNOLOGIE - IMT BUCURESTI INCD

INSTITUTUL NATIONAL DE EXPERTIZE CRIMINALISTICE

I N C D T I M - INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU TEHNOLOGII IZOTOPICE SI MOLECULARE

REGIA AUTONOMA PT ACTIVITATI NUCLEARE